Coffee Spaces, Informal GDPR-Compliant & Privacy video confencing

Informal Video Conferencing: Coffee Breaks @ Coffee Spaces

Take a break, have a Coffee Break. Het concept “Coffee Break” is het koffie momentje om vastgelopen gesprekken weer nieuw leven in te blazen.

En zelfs om te voorkomen dat gesprekken kunnen gaan vastlopen is het verstandig om een informele video meeting in te plannen met Coffee Break.

Meer vertrouwen door een Coffee Break

Zoals iedereen weet heeft communicatie meerdere lagen. Om te voorkomen dat een gesprek vastloopt kunnen collega’s even een Coffee Break houden en op een ander platform een informeel koffie momentje houden, oftewel schakelen naar een andere laag.

Hier kunnen collega’s het minder hebben over de inhoud of processen en juist richten op het vergroten van vertrouwen in elkaar.

Out of the box samenwerken

Wanneer uw collega’s meer verbonden zijn met elkaar, vergroot dat het vertrouwen in elkaar. Wat resulteert in meer betrokkenheid, betere samenwerking en resultaten.

Voorkom energie slurpende stroeve samenwerkingen die werkplezier en resultaten verpesten. Creëer een prettige werkvorm waar iedereen met innovatieve ideeën dezelfde doelen wil behalen.